Italiaans

Voor die Italië liefhebbers onder ons die uitgebreid wensen te genieten.

Onze italiaanse buffetten bestaan altijd uit een koud antipasti buffet en een warm pasta buffet.

De antipasti bestaat uit een buffet besstaande uit:

  • antipasto misto mare: allerlei hapjes met vis en schaal/schelpdieren: ansjovis, inktvis, mosseltjes, vongole,...
  • antipasto misto: waaier van gevarieerde bereide koude groentjes bv artisjokharten, tomate caprese, peperoni,...
  • antipasto affetati: carpaccio, parmaham, mortadella, coppa, pancetta,...

De pasta bestaat uit een buffet met gevarieerde pasta (vis, vlees en vegetarisch):

  • pasta liscia: gesneden pasta's: penne pomodoro met gehaktballetjes, farfalle met tonijn, kappertjes en kerstomaatjes, fussili met broccolisaus en snippers gerookte zalm
  • pasta ripiena: gevulde pasta's: tortellini carbonara, ravioli in napolitaanse saus,...
  • pasta pasticci: pastataarten: lasagne bolognaise, lasagne met zalm en spinazie,...

Minimum aantal personen

Daar ons italiaans buffet bestaat uit een uitgebreid antipasti en pastabuffet,
kan dit besteld worden voor afhaling vanaf 15 personen.

Ter plaatse komen we vanaf 30 personen.

Kan ik bepaalde voorkeuren van pasta doorgeven?

Uiteraard kan u enkele voorkeuren meedelen bij het plaatsen van uw bestelling.
Wij zorgen ervoor dat deze (in de mate van het mogelijke) dan ook in uw buffet zitten.

Hou er wel rekening mee dat wij aanraden zowel vlees, vis als vegetarische te behouden.

Hoe warm ik de pasta's op thuis? (afhaling)

De pasta's worden meegegeven in ovenschotels die opgewarmd dienen te worden in de oven.
Op elke ovenschotel staat beschreven welke pasta hij bevat en hoelang hij in de oven moet.

Wij raden aan 2 à 3 pasta's (bv penne pomodoro, tortellini 4frommagi en lasagne zalm) op te warmen, op tafel te plaatsen bij de antipasti en daarna de volgende opwarmen. Zo blijft uw buffet mooi warm en komt u verrassend uit de hoek.

Hoe wordt alle geserveerd? (ter plaatse)

Wij serveren eerst de antipasti in buffetvorm met bediening.
Ondertussen wordt ter plaatse de pasta gekookt.
Na de antipasti (die eigenlijk dan dient als voorgerecht), kan men à volonté aanschuiven aan het warm buffet.
De pasta's worden geserveerd op warmplaten en au bain marie.

Uiteraard voorzien wij de nodige ciabatta's om uw buffet te vervoledigen.

genomineerd voor de award: HANDELAAR VAN HET JAAR 2017