Paella

Onze paella wordt bereid volgens onze familierecepten in originele Spaanse Paellapannen. Eenmaal thuis warmt u deze gemakkelijk op in de oven met aluminiumfolie en zet u de pan op tafel. Een festijn voor het oog en de smaakpapillen

De paella is het best gekende Spaanse gerecht en wordt bereid op verschillende wijzen. Dit éénpansgerecht kan zowel vlees, vis of beiden bevatten.
Samen met de zeevruchten, wat groenten en de gele rijst vormen de geuren, kleuren en smaken wat Spanje oorspronkelijk was... een mengeling van culturen.

Vanaf 2 personen kan u de paella naar keuze afhalen in onze winkel. Eenmaal thuis warmt u deze gemakkelijk op in de oven met aluminiumfolie.
Wenst u hem zelf klaar te maken, kan u een paellaset huren, eventueel met ingredienten en recept.
Ter plaatse komen wij ook vanaf 30 personen

Hoe warm ik mijn paella thuis op?

De paella krijgt u mee in paellapannen om op te warmen in de oven.
Deze dient u te bedekken met aluminiumfolie en een 20tal minuten op te warmen op 180°C.

U krijgt bij afhaling een blaadje mee met tips om op te warmen.

Kan die paellapan in mijn oven?

Bij het bestellen van uw paella vragen wij automatisch over welke oven u beschikt.
Indien nodig verdelen wij uw paella over meerdere pannen die u onder elkaar kan plaatsen in de oven.
 

Is de paella niet te droog bij het opwarmen?

Wij werken met de Spaanse 'arroz bomba' rijst. Deze neemt het dubbel van zijn gewicht in vocht op.
Dit maakt paella juist zo smeuig.
Bij het opwarmen, komt het vocht in de rijst los, maar door het bedekken van aluminiumfolie bedruipt het vocht de rijst opnieuw, waardoor hij goed smeuig blijft.

 

Wordt er een waarborg gerekend?

Per pan vragen wij €30 waarborg CASH mee te brengen.

Uiteraard krijgt u hiervan een bewijs mee en krijgt u de waarborg CASH terug bij het terugbrengen.