Over ons


TroevenTio Paco stond mee aan de wieg van de tapas in Vlaanderen. Onze buffetten en gerechten bereidden mee de weg van het succes dat de Spaanse keuken momenteel kent. Daarbij zijn we altijd trouw gebleven aan onze Spaanse roots. Vanuit onze heerlijke authentieke keuken vertrekken dagelijks tapas- en paellatafels volgens een gekoesterde en aloude traditie

HistoriekReeds sinds 1995, als eerste in Vlaanderen, serveerden wij tapas en paella (toen dit in Vlaanderen nog vrijwel onbekend was).

Ons doel was en is nog steeds originele Spaanse lekkernijen te serveren.
Enkele jaren geleden ben ik, Josephine, teruggekeerd van mijn studies in Spanje en nam ik de zaak over van Paco en Francine, mijn ouders.

Met de blijvende coaching en tips van 'los padres' bouwen wij de zaak verder uit.
Naast de catering in afhaling en ter plaatse, vindt u vanaf nu bij ons ook het grootste assortiment paellapannen en toebehoren van België. Uiteraard vindt u bij ons nog steeds >100 wijnen, een frigotoog met de Spaanse charcuterie en kazen, etc...

Dit alles binnenkort ook op onze nieuwe internationale webshop!

DienstenAls traiteur toveren wij voor u de heerlijkste paellaschotels uit de mouwen voor een onvergetelijk feest. In onze reuzenpannen kunnen wij tot 750 personen aan, met of zonder bediening. In buffetvorm presenteren wij een uitgebreid gamma tapas vanaf 30 personen. Ons assortiment verruimden we gaandeweg met het beste uit de mediterrane keuken. Bij Tio Paco kan u dus ook kiezen uit Griekse en Italiaanse lekkernijen.